حسام ســرا
| ||
مجله اقتصادى "فوربس" مردم 10 کشور جهان را به عنوان شادترین ساکنان این کره خاکى اعلام کرد.
نمایى از ساختمان فوربس (Forbes) در نیویورک
[ پنج شنبه 90/8/19 ] [ 1:6 صبح ] [ اکبر حسامی ]
[ نظرات () ]
[ یکشنبه 90/8/15 ] [ 6:20 صبح ] [ اکبر حسامی ]
[ نظرات () ]
«حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی» در برنامه «درسهایی از قرآن» این هفته از شبکه اول سیما، از ممانعت زنان نسبت به ازدواج دوم همسرانشان انتقاد کرد.
اصل خبر را از سایت درسهایی از قرآن در اینجا بخوانید.
** ** ** ** ** یکی نیست از این آقا بپرسد اگر پژوهشی درجامعه صورت گرفته باشد- که گرفته است- چند درصد ازدواجهای دوم مربوط به زنان بیوه بامردان متمکن است ؟به راستی درجامعه ماچند درصد متشرعینی که سنگ ازدواج مجدد وچندهمسری را به سینه می زنندبا زنان بیوه ازدواج کرده اند؟ پرسش دیگر این است که اگر دولت ونظام ما که عنوان اسلامی هم دارد بتواند شرایط ازدواج را برای جوانان فراهم کند دغدغه افرادی مانند آقای قرائتی کم خواهد شد به راستی فقر ، بیکاری ، فساد، اختلاس ، فحشا وتن فروشی ، کم کاری ، دزدی ، دروغ ، تهمت ، وعوام گرایی بلاهای کمی هستند که کسی برای آنها نسخه ای نمی پیچد و یا اینها مهم نیستند؟! باید به فکر شلوار دوم مردانی افتاد که از قضای روزگار از هرچیز دوتایش را دارند !! اگر این دستور اسلام است روحانیون معظم دراین نبرد ومسابقه برای کسب امتیاز ورود به بهشت درکجای معادله قراردارند ؟ یک بار دیگر می پرسم چند درصد ازدواج های مجدد و موقت مربوط به جوانان بدون همسر وچند درصدش تنوع طلبی وتوجیه رفتارهای نادرست اجتماعی است ؟
[ یکشنبه 90/8/8 ] [ 1:9 صبح ] [ اکبر حسامی ]
[ نظرات () ]
[ جمعه 90/8/6 ] [ 12:25 صبح ] [ اکبر حسامی ]
[ نظرات () ]
انتخابات شوراهای دانش آموزی چندسالی است که درمدارس کشورما برگزارمی شود وبرگزیدگانش تاانتخاب نمایندگان مجلس دانش آموزی پیش می روند نگاهی به طرز بیان ولحن نمایندگان این مجلس خطاب به وزیرآموزش وپرورش وسایرمسئولان نشان از شیوع تملق وچرب زبانی دربین برگزیدگان دانش آموزان کشور دارد این که چرا آنان به جای آموختن شیوه های درست انتقاد ویابیان دیدگاههای خود به چرب زبانی روی می آورند جای بررسی بیشتری دارد اما واقعییت این است که بعضی مدیران ودست اندرکاران آموزشی وغیر آموزشی ما ( که کم هم نیستند)درمواجهه با پدیده انتخابات نوعی کج سلیقگی پیشه کرده اند نمود این کج سلیقگی را درگزینش دانش آموزان نخبه ، ردصلاحیت داوطلبان انتخابات به بهانه های غیراصولی وبنابرسلیقه فردی ،انجام انتخابات به صورت بازیچه ونه مشقی از بازی انتخاباتی به معنای واقعی و..می توان دید . پیشتر نظرم را درباره انتخابات شورای دانش آموزی اینجا نوشته ام اما آنچه موجب شد دوباره دراین باره بنویسم تراکت تبلیغاتی یکی از دانش آموزان درباره اهداف وبرنامه هایش برای شرکت درانتخابات بود اگر این اهداف را بخوانیم بعد از تلخندی که برلبانمان خواهد نشست به چند نکته پی خواهیم برد: یکم: بازار انتخابات آنچنان آشفته وبی ارزش شده که همه آنچه داوطلبان انتخات های مختلف بر آن تاکید ویا اصرارداشته اند مورد نیشخند دانش آموزان قرارگرفته است. دوم: استفاده از زبان طنز برای جذب آرای جامعه ی مورد نظر درفضایی که همه چیز رسمی وخشک وبی روح است نشان از خلاقیت بالای جوانان درشکستن فضای موجود دارد . سوم: اندیشه های پوپولیستی(عوام گرایانه) مطرح شده دراخراجی های 3 دراین تراکت بخوبی نمایش داده شده است به گمانم ضمن خسته نباشید جانانه به تهیه کننده ،کارگردان وبازیگران این فیلم باید ثمره تلاششان را به آنان یادآوری کرد . چهارم :باگذشت بیش از 30 سال از برگزاری انتخابات مختلف به نظر می رسد هنوز نسل جدید ما برای دست ورزی و مهم تر از آن اندیشه ورزی برای مردم سالاری گام برنداشته است این که مدارس در این زمینه تاچه اندازه سهل انگاری کرده اند پرسشی است که نیاز به بررسی بیشتری دارد .
[ سه شنبه 90/8/3 ] [ 10:49 عصر ] [ اکبر حسامی ]
[ نظرات () ]
"برتراند آرتور ویلیام راسل"، فیلسوف مشهور انگلیسی ( متولد 18 مه 1872 و درگذشته به تاریخ 2 فوریه 1970)
[ چهارشنبه 90/7/27 ] [ 6:18 صبح ] [ اکبر حسامی ]
[ نظرات () ]
در مهد کودک های ایران 9 صندلی قرارمی دهند و از 10 بچه می خواهند هرکس سریع برای خودش صندلی پیداکند وبنشیند وگرنه بازی را باخته است و بعد 9 بچه و 8 صندلی و ادامه بازی تا یک بچه باقی بماند. بچه ها هم همدیگر را هُل می دهند تا خودشان بتوانند روی صندلی بشینند . ضمنا" مهدکودک ها وآمادگی های آنها به جای آموزش الفبا ویا یاددادن زبان اشاره به کودکانِ گویا وشنوا، می کوشند درست نشستن ، درست صحبت کردن ، آدابِ درستِ غذاخوردن ، لباس پوشیدنِ متناسب وراه های درستِ ارتباط با دیگران را به آنان بیاموزند فقط همین چند مورد رابا رفتار دانش آموزان ما دربزرگسالی مقایسه کنید تا به عمق اختلاف پی ببرید .
[ پنج شنبه 90/7/21 ] [ 12:52 عصر ] [ اکبر حسامی ]
[ نظرات () ]
|
||
[ فالب وبلاگ : وبلاگ اسکین ] [ Weblog Themes By : weblog skin ] |