حمید رضا ترقی، عضو شورای مرکزی و معاونت فرهنگی کمیته امداد در نشست خبری این کمیته که امروز برگزار شد در پاسخ به این سئوال که شما آیا در زمینه همسریابی افراد تحت پوشش خود اقدامی انجام می دهید ، گفت: در رابطه با همسریابی برای افراد تحت پوشش کمیته امداد دو روش مستقیم و غیر مستقیم داریم.
وی افزود: روش مستقیم را فقط در رابطه با دخترانی که در طرح جداسازی از والدین معتاد نگه داری میکنیم و در خوابگاهها پذیرای آنها هستیم به کار میبریم. چون این افراد کسی را ندارند که در امر ازدواج به آنها کمک کند.
ترقی ادامه داد: برای این افراد به وسیله مددکارها و خیران نیکوکار زمینه ی فراهم کردن شوهر انجام میشود و افراد مناسبی را برای آنها شناسایی میکنیم.
وی بیان داشت: برای بقیه، روش های متفاوتی داریم، مثلا دخترها رابه همراه مادرانشان به اردوهای زیارتی میبریم و در آنجا مادران، دخترها را برای پسرهای خود شناسایی میکنند و خود به خود زمینه ازدواج اینها فراهم شود.
معاون فرهنگی کمیته امداد اضافه کرد: برنامه دیگری که تدارک دیدیم این است که هر ساله در حدود 30 هزار از خانههای مددجویان مراسم روضه خوانی و سخنرانی برگزار میکنیم، روحانی را خودمان اعزام میکنیم و هزینه برگزاری مجلس را نیز میپردازیم.
وی ادامه داد: و به این ترتیب این مددجو همسایههای خود را دعوت میکند و خانه این مددجوی محروم پذیرای افرادی میشود که میتوانند دختران این خانواده را برای ازدواج شناسایی کنند و به این صورت به طور غیر مستقیم زمینه ازدواج این افراد را فراهم میکنیم
پی نوشت :
?انتخاب همسر هنوز هم لااقل درباره بسیاری از خانواده های کم درآمد وتحت پوشش کمیته امداد از الگوی انتخاب والدین تبعیت می کند می گویید نه؟ به سخنان بالادوباره دقت کنید .
?برگزاری مراسم روضه خوانی ، دعا وسخنرانی کارکردهای بسیاری دارد واز آن جمله است همسر یابی نیایش دسته جمعی با خالق همراه با پذیرایی وبه قصد همسریابی! .
?ااصل خبر را می توانید اینجــــا بخوانید