درود
رفتار و اخلاق بيشتر مردم از هر صنفي، اداري و کاسب و بازرگان به گونه ايست که همه دين دارند و متدين، ولي از يک طرف از راه خيانت و احتکار و اختلاس پول به جيب مي زنند. و از طرف ديگر همين پول را صرف روضه و زيارت و عتبات مي کنند، و اگر هم قدري مقدس تر باشند اول آن را از راهش حلال مي کنند و بعد به زيارت مي روند.
شاديت روز افزون باد
کساني که اخبار ميراث فرهنگي را دنبال ميکنند، ميدانند که در اين روزها (از 24 ژوئن تا 6 جولاي 2012)، سيوششمين جلسهي کميته ميراث جهاني در شهر سنپترزبورگ روسيه در جريان است.
علاوه بر همهي رويدادهايي که در حاشيه برگزاري اين مراسم در حال برگزاري است، يکي هم انتشار کتابهايي با موضوعات مربوط به ميراث جهاني به سه زبان انگليسي، فرانسه و اسپانيايي است.
آنچه عذابآور است مربوط ميشود به عنوان و محتواي يکي از همين کتابها که از طريق سايت يونسکو در دسترس جهانيان قرار گرفته است.
“ميراث جهاني در حوزهي خليج” کتابي جعلي و شرمآور است، چراکه در اين کتاب نه تنها نام “خليج” به جاي “خليج فارس” ذکر شده، بلکه هيچ اثري از ميراث جهاني ايران در آن ديده نميشود و تنها آثاري از کشورهاي عربي (عربستان سعودي، بحرين، عمان، …) در آن وجود دارد. اين در حالي است که تعداد ميراث جهاني ايران از همهي اين کشورها بيشتر است.
ايران 13 ميراث جهاني ثبت شده در فهرست يونسکو دارد، اما عربستان تنها 2 ميراث جهاني، عمان 4 و بحرين 1 ميراث جهاني دارند. عراق 3 ميراث جهاني دارد، امارات متحده عربي 1 ميراث جهاني و کويت و قطر هم هيچ ميراث جهاني ندارند. بنابراين تعداد ميراث جهاني اين کشورها رويهم رفته به اندازه ايران ميراث جهاني نيست.
ظاهرا کشورهاي عربي و جامعه جهاني کمر بستهاند که کمکم نام ايران را از زمين و نقشهها حذف کنند. ضمن اينکه يونسکو بايد جوابگو باشد، نگارنده نميدانم انفعال مسوولين دولتي ما تا کجا ادامه خواهد داشت.
نسخه الکترونيکي کتاب مذکور
آرش نورآقايي
سلام
من زياد تو کار سياست نيستم وليخوب مطلبتون را خواندم جامع بود.. از همه بيشتر عضويت بانوان در فروشگاه ها نيازي به خود آرائي نيست آن کسيکه براي خريد اجناس مراجعه ميکند توجهي به چهره آرايش شده او ندارد فقط بفکر پول جيبش هست که چطور ميخواهد بابت هر چيز هزينه کند عملکرد آنها هم مدتيست خودشان کناره ميگيرند. با مطالب جديد به روزم .