با سلام
در كشوري مانند امريكا كه مهد اينترنت مي باشد كافينت ها مجار به پذيرش همه افراد نمي باشند اين قوانين با توجه به شرايط جامعه مي تواند مختلف باشد كه به نظر من جامعه شناسان و رروانشناسان و مشاورين هر كشور مي توانند اظهار نظر كنند.
درست هست كه اينترنت باعث شده كه با كتاب تا حدي بيگانه شويم ولي مي شود از اين جهت به اين مسئله نگاه كرد كه شرايط و روشها فرق كرده صفحات مجازي جايگزين صفحات كاغذي شده به جاي جستجو در كتابخانه ها يا كتاب فروشي ها به وسيله موتورهاي جستجوگر به دنبال موضوع خود مي پردازيم هم از نظر سرعت و هم از نظر هزينه بهينه مي باشد.
چون روز به روز استفاده از اينترنت بيشتر و فراگيرتر مي شود چه بهتر مي باشد از دبستان به بچه ها طريقه استفاده از اينترنت را آموخت.
وقتي تحقيق همراه با ارائه باشد مي توان به چگونگي آن پي برد.
موفق و پيروز باشيد.
درود بر شما حسامي عزيز
پاسخ به همه سئوالات در يك كامنت نمي گنجد هيچ ، احتياج به جزوه قطوري هم پيدا مي كند . اما فقط يك نكته اشاره كنم . ذهن دانش آموز در مقطع ابتدايي انتزاعي است و نمي تواند مسائل را تحليل كند بنابراين تحقيقات اينترنت براي اين دانش آموزان در مواردي غير تحليلي جايز است كه بتوانند آن موارد را با هم مقايسه كنند و نتيجه بگيرند .
درود
فصل خزان باز آمد!و چه زيبا فصل ها ي رنگين پروردگار پشت ديگري مهمان خانه هايمان مي شوند.با آمدن پاييز امسال ، يک سال از خاطرات تلخ و شيرينمان دور شديم.اميد بر آن بدار که بهار و پاييز زندگيمان پر برکت و پر ثمر با شند زيرا که ما انسانيم و با خداوند عهدکرده ايم بار آسمان بر دوش کشيم پس حال که او هم به ما تدبير اين امانت داري را عطا نمود بايد مردانگي خود را با بزرگ مردان تاريخ بياميزيم ، بلکه حکمت اين فصل خزان را نيز بيش از پيش دريابيم.
سرزمين ادبيات منتظر حضور سبزتان خواهد ماند
تا درودي دوباره بدرود
درود بر شما
اگر تحقيقات اينترنتي نبود كه ما برباد رفته بوديم.
در وبلاگ گروهي مهر 84 با زندگي نامه پدر روابط عمومي ايران، حميد نطقي و داستانك بسيار زيباي معجزه به روزيم. خوشحال مي شم سري بزنيد.